VIDEO

Φοιτητές αποδοκιμάζουν τον καθηγητή «Φακελάκι», σε ορκωμοσία -Η «ταρίφα» ήταν 1700 ευρώ ανά μάθημα (vid)

Φοιτητές αποδοκιμάζουν τον καθηγητή «Φακελάκι», σε ορκωμοσία  -Η «ταρίφα» ήταν 1700 ευρώ ανά μάθημα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκ έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών που επί σειρά ετών ζητούσε «φακελάκι» από τους φοιτητές για να τους περάσει στα μαθήματα ή ακόμη και σεξουαλικά ανταλλάγματα.

Οι αποκαλύψεις ωστόσο, δεν σόκαραν φοιτητές και γονείς, που ήξεραν, αλλά φοβόντουσαν να μιλήσουν και πλέον κάνουν λόγο για «κοινό μυστικό».

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε ένα βίντεο που τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια. Σε αυτό βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια τελετής ορκωμοσίας, ο συγκεκριμένος καθηγητής αποδοκιμάζεται έντονα από φοιτητές.

Ο 49χρονος καθηγητής Εφαρμογών Κ. Κ., που δίδασκε Λογιστική στο ΤΕΙ, είχε ως συνεργούς δύο καθηγητές σε φροντιστήρια, ο ένας από τους οποίους μάλιστα είναι ιδιοκτήτης.

Σε αυτούς κατηύθυνε τους φοιτητές που είχε φροντίσει να «κόψει» στο μάθημά του, για να τσεπώσουν έτσι από κοινού τα χρήματα. Κάτι ανάλογο έκανε και με τις φοιτήτριες που του είχαν “γυαλίσει”, τις οποίες “έκοβε” ξανά και ξανά, ώσπου να αναγκαστούν να του κάνουν μια “εξυπηρέτηση” για να τις περάσει!

Η δράση του καθηγητή με το περουκίνι ήταν γνωστή στους περισσότερους φοιτητές και φέρεται ότι είχαν γίνει σε βάρος του δεκάδες καταγγελίες από χρόνια, χωρίς ως τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Όταν, όμως μπλέχτηκε στο παιχνίδι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, μπήκε τέλος στη δράση του.

Πηγή:enikos.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X