Κοινωνία

Φονικό στο Ηράκλειο: Νεκρή η 90χρονη που μαχαίρωσε ο γιος της

Φονικό στο Ηράκλειο: Νεκρή η 90χρονη που μαχαίρωσε ο γιος της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία της πνοή άφησε τελικά η 90χρονη, την οποία φαίρεται να μαχαίρωσε ο γιος της, περίπου στις 4 το μεσημέρι της Δευτέρας (26/10/2020), στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Η ηλικιωμένη, η οποία έφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές σε ολόκληρο το σώμα της, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Βενιζελείου Νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε, τελικά, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, τόσο ο 42χρονος γιος της, όσο και η 42χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με το Διοικητή του Βενιζελείου Νοσοκομείου, κ. Κώστα Τερζάκη, ο 42χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η δίδυμη αδερφή του νοσηλεύεται στη χειρουργική Κλινική.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα, το neakriti.gr, ο νεαρός άνδρας φέρει και εκείνος τραύματα από μαχαίρι, στην αριστερή πλευρά του σώματός του, κάτω από το στήθος του. Μάλιστα, φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητες ναρκωτικών.

Η δίδυμη αδερφή του φέρει και εκείνη περισσότερες από 20 μαχαιριές σε αρκετά σημεία του σώματός της, με σοβαρότερα τραύματα εκείνα που έχει στον τράχηλο και τα άκρα της.

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό συβάν συνέβη υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, τις οποίες και διερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: neakriti.gr

Μεγάλη ανατροπή στο φονικό στα Χανιά: Νεκρός και ο 82χρονος που είχε εξαφανιστεί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X