Κοινωνία

Φρίκη στη Ρόδο: Έστελνε ακατάλληλα μηνύματα και φωτογραφίες σε 12χρονη

Φρίκη στη Ρόδο: Έστελνε ακατάλληλα μηνύματα και φωτογραφίες σε 12χρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ενός 41χρονου στη Ρόδο ο οποίος έστελνε μηνύματα και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου σε ανήλικη, με την οποία μάλιστα φέρεται να ήταν συγγενείς.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, o εν λόγω άνδρας παρενοχλούσε μέσω Facebook το κορίτσι το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών.

Όπως αποδείχτηκε, της έστελνε μέσω της εφαρμογής messenger μηνύματα με εξαιρετικά πρόστυχο περιεχόμενο. Χαρακτηριστικά είναι τα εξής μηνύματα που της έστειλε: «Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ», «θέλω πολύ να στο…» και «θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δύο μας».

Επιπλέον, φέρεται να πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την ίδια ή να της κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε σε απευθείας μετάδοση τα γεννητικά του όργανα σε στύση, ενώ παράλληλα αυνανιζόταν.

Μια άλλη φορά, της είχε στείλει μήνυμα «με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν», ενώ η 12χρονη δεν είχε ανεβάσει πουθενά καμία φωτογραφία. Εκείνη την ημέρα, πράγματι φορούσε τέτοιο ρούχο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο άνδρας ενδέχεται να την παρακολουθούσε.

Η ανήλικη έδειξε τα μηνύματα αυτά στους γονείς της και στην κατάθεσή της τόνισε ότι αισθάνθηκε αηδία και αποτροπιασμό.

Ενώ του έγραψε να μην της ξαναστείλει μήνυμα, αυτός συνέχισε να το κάνει αλλά και να της κάνει κλήσεις στο messenger, δίχως να του απαντά. Στις συνομιλίες τους παρενέβη και ο πατέρας ο πατέρας της ανήλικης για να τον σταματήσει, αλλά ο δράστης δεν πτοήθηκε καθώς θεώρησε ότι επρόκειτο για ψέμα της κοπέλας για να τον αποφύγει.

Τελικά, η οικογένεια της κοπέλας προχώρησε σε επίσημη καταγγελία και ζήτησε την παρέμβαση των αρχών, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο άντρας ήταν συγγενικό τους πρόσωπο.

Από τη μεριά του, κατά την εκδίκαση της υπόθεση ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι ήταν συγγενής του θύματος, ενώ υποστήριξε πως δεν γνώριζε την ηλικία της και πως αρχικά είχε ανεβάσει στο προφίλ της ότι είχε γεννηθεί το 1996 και στην πορεία το άλλαξε.

Τελικά, χθες (20/10) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου έκρινε τον 41χρονο άνδρα ένοχο με ελαφρυντικό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X