Κοινωνία

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το κολαστήριο του αστυνομικού στην Ηλιούπολη – Βιασμοί, απειλές και «ταινίες»

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το κολαστήριο του αστυνομικού στην Ηλιούπολη – Βιασμοί, απειλές και «ταινίες»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ηλιούπολη:Η καταγγέλλουσα είναι σήμερα 27 ετών και κατηγορεί τον αστυνομικό ότι την ανάγκαζε την περίοδο 2016-2017 να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες πορνό. Όπως, δηλαδή, και η 19χρονη από την Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News 24/7 ο εφιαλτης της κοπέλας ξεκίνησε το 2016, όταν με αφορμή ένα μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο της είχε δανείσει, και υπό την απειλή του όπλου του, ο αστυνομικός την εξανάγκασε να συνευρεθεί μαζί του.

“Για ένα δίμηνο – τρίμηνο περίπου από τα τέλη του 2016 έως το πρώτο δίμηνο του 2017 με βίασε αρκετές φορές, πάντα έχοντας σε εμφανές σημείο το όπλο του. Κατά τους βιασμούς με χτυπούσε στο σώμα για να ικανοποιείται αυτός αλλά εμένα μου προκαλούσε φόβο όλη αυτή η συμπεριφορά του” περιέγραψε στη δικαστική λειτουργό, “μου έδινε να πιω κάποια χάπια τα οποία δεν γνώριζα τι ήταν και είχα διάφορες παρενέργειες όπως διάρροια, εμετούς και πονοκεφάλους”.

Μετά τους πολλαπλούς βιασμούς, ο αστυνομικός, την ανάγκασε να υπογράψει συμφωνία να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό της εταιρείας παραγωγής Σειρηνάκη. Τη χρηματική αμοιβή της μάλιστα από τις ταινίες φέρεται να παρακράτησε ο αστυνομικός.

Αφού η κοπέλα γύρισε τις ταινίες, την εγκατέστησε σε ένα σπίτι και την εξώθησε στην πορνεία. Στο σπίτι ζούσε απομονωμένη, έχοντας επαφές μόνο με τον αστυνομικό, έναν οδηγό που τη μετέφερε στα ραντεβού με τους πελάτες και μια φίλη της που δεν γνώριζε τα βασανιστήρια, που περνούσε.

Τελικά το θύμα κατάφερε να δραπετεύσει από το κολαστήριο τον Μάρτιο του 2017,  με τη βοήθεια συνεργατών της εταιρείας παραγωγής Σειρηνάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X