Κοινωνία

Greek Mafia: Βίντεο ντοκουμέντο από τις εκρήξεις σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα

Greek Mafia: Βίντεο ντοκουμέντο από τις εκρήξεις σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Greek Mafia: Βίντεο που δείχνουν τη δράση των δραστών των δύο βομβιστικών επιθέσεων σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Greek Mafia και σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη στην κάβα, στις 11 Μαρτίου, περιγράφεται από αστυνομικούς ως πράξη αντιποίνων για την επίθεση στο πρατήριο καυσίμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο από την έκρηξη στο βενζινάδικο φαίνεται πελάτης που έβαζε καύσιμα στο αυτοκίνητο και έτρεξε να κρυφτεί.

Στην έκρηξη της κάβας φαίνεται μηχανή που πλησιάζει το σημείο και στη συνέχεια ο συνεπιβάτης τοποθετεί τη δυναμίτιδα. Ανάβει το φυτίλι και εξαφανίζεται.

Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν δύο άτομα για την έκρηξη της βόμβας που σημειώθηκε στις 8 Μαρτίου σε βενζινάδικο στον Πειραιά ενώ άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν για την έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα στις 11 Μαρτίου.

Σημειώνεται, τέλος, πως οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για αντίσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών και για καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ακόμα ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι πρώτοι δύο θα οδηγηθούν σήμερα εισαγγελέα, ενώ και οι υπόλοιποι θα βρεθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X