Κοινωνία

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη έγινε μητέρα

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη έγινε μητέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της ξεκινά από την Τετάρτη 20/12 για την Χριστίνα Βραχάλη. Η γνωστή δημοσιογράφος γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Χαμόγελα σκόρπισε η είδηση πως η Χριστίνα Βραχάλη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Μια κόρη όπως είχε αποκαλυφρθεί και στο baby shower που της είχαν οργανώσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, κάνοντάς της μια μεγάλη έκπληξη πριν από τρεις εβδομάδες.

 

Την ευχάριστη είδηση μοιράστηκε μέσα από ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, η πολύ καλή της φίλη και ηθοποιός, Δανάη Λουκάκη. Μια ημέρα πριν βρίσκονταν μαζί και είχαν φωτογραφηθεί γεμάτες χαμόγελα. Η ηθοποιός δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία γράφοντας: «Χθες το βράδυ στην κοιλιά, μόλις αποκτήσαμε ανιψιά», για την μικρούλα που ήρθε στον κόσμο.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ

Σε δηλώσεις που είχε κάνει η Χριστίνα Βραχάλη στις αρχές του Δεκεμβρίου είχε αποκαλύψει πως το όνομα που θα πάρει η κόρη της είναι: Ειρήνη. Ενώ είχε αποχαιρετήσει προσωρινά τους συνεργάτες της στο Open σε αναμονή του τοκετού, αναφέροντας: «Παύση μερικών ημερών…

Το επόμενο δελτίο θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα… Ειλικρινά δεν έχω λόγια…. Μου αποδείξατε πως υπάρχει άπειρη αγάπη εκεί έξω…Και έρχεται κυρίως από εκεί που δεν την περιμένεις. Ευγνώμων και ευλογημένη», είχε γράψει σε σχετική ανάρτηση.

 

Ενώ σε άλλη δημοσίευση είχε μιλήσει το μωρό της που ερχόταν: «Θα περιμένω για να κάνουμε μαζί, όλο το δρόμο που μου έχει απομείνει, μόνο με σένα θέλω ό,τι έχει μείνει, μόνο μαζί για όλα είμαστε ικανοί…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X