Κοινωνία

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διαψεύδει τη μητέρα και την αδελφή της για τον ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διαψεύδει τη μητέρα και την αδελφή της για τον ξυλοδαρμό της στη ΓΑΔΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη μέχρι την απολογία της τη Δευτέρα, διαψεύδει ότι είπε στη μητέρα και την αδελφή της ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στην μητέρα της και να αντέδρασε ζητώντας της εξηγήσεις για όσα είπε περί υποτιθέμενων χτυπημάτων από αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή στελέχη της Αστυνομίας διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, αναφέροντας ότι ακόμα και η ίδια η Ρούλα αρνείται ότι δέχτηκε επίθεση.

Ωστόσο, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να διατάξει έρευνα για τη διερεύνηση των καταγγελιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα ανατέθηκε στη Δίωξη Εκβιαστών, που θα πάρει καταθέσεις από τη μητέρα της Ρούλας και την ίδια την 33χρονη που κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εντός της ημέρας θα κληθεί στη ΓΑΔΑ ιατροδικαστής για να εξετάσει τη Ρούλα.

Νωρίτερα, η μητέρα και η αδελφή της μίλησαν στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφέροντας πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κατήγγειλε σε εκείνες την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε από αστυνομικούς

Από την πλευρά της, η μητέρα της δήλωσε στην εκπομπή: «Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν κοιμάται, δεν τρώει! Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Από ποιον και γιατί; Έχει μαυρισμένα πλευρά! Έχει χτυπημένο πρόσωπο από μπουνιές. Τη χτυπούσαν και της φώναζαν να ομολογήσει! Είδα μόνο το πρόσωπό της, δεν μπορούσε να κουνηθεί λόγω των χτυπημένων πλευρών… Πονάει».

«Μου είπε πως μέσα στα κρατητήρια όποιος αστυνομικός περνούσε την μιλούσε προσβλητικά και της έλεγε να ομολογήσει και στη συνέχεια τη χτυπούσε. Η μητέρα της μου είπε πως έχει χτυπήματα στα πλευρά, το σώμα, τα μάτια», είπε ο Γιώργος Σόμπολος, από την πλευρά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X