Κοινωνία

Ηλεία: Χαροπαλεύει 18χρονη λεχώνα μετά από εξαιρετικά δύσκολη γέννα!

Ηλεία: Χαροπαλεύει 18χρονη λεχώνα μετά από εξαιρετικά δύσκολη γέννα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κρατά την ανάσα της η Ηλεία για μια υπόθεση που έχει σημάνει συναγερμό. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πύργου νοσηλεύεται μια 18χρονη από την περιοχή της Πηνείας.

Η γυναίκα από την Ηλεία μεταφέρθηκε έγκυος με επιπλοκές και οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική τομή να σώσουν το παιδί, το οποίο ήρθε στη ζωή και δεν κινδυνεύει.

Η κατάσταση για την 18χρονη μητέρα, ωστόσο, είναι σοβαρή.

Μεγάλη ανησυχία στην Ηλεία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 18χρονη βρισκόταν στην 36η εβδομάδα κύησης όταν επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη (26-11-2019) το γυναικολογικό ιατρείο του Γ.Ν. Αμαλιάδας, στην Ηλεία. Από την εξέταση διαπιστώθηκε πως παρουσιάζει συμπτώματα προεκλαμψίας και την παρέπεμψε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως η κοπέλα με την οικογένειά της δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να μεταβούν στο Ρίο και επέστρεψαν σπίτι στην Ηλεία. Τα ξημερώματα της Τετάρτης η κατάσταση της εγκύου επιδεινώθηκε και λιπόθυμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου στην Ηλεία, όπου και νοσηλεύεται.

Κατερίνη: Οργή για τον θάνατο της 29χρονης λεχώνας! Ξεσπούν οι συγγενείς

Οι γιατροί δίνουν από την πρώτη στιγμή μάχη για τη ζωή της 18χρονης. Με καισαρική τομή και εφόσον δεν υπήρχαν σε αυτή την περίπτωση επιπλοκές, “πήραν” το βρέφος. Το αγοράκι που ήρθε στον κόσμο σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τη μητέρα, είναι υγιέστατο. Τώρα, νοσηλεύεται στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου.

Η 18χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Ηλεία σε κρίσιμη κατάσταση και υπό καταστολή. Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τη νεαρή γυναίκα.

Οι προσευχές όλων τη συνοδεύουν για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια και να χαρεί στην αγκαλιά της το μωράκι που έφερε στον κόσμο πριν λίγες ώρες…

Όλοι πια παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη της υπόθεσης και εύχονται να μην ζήσει η χώρα μια ακόμη τραγωδία μετά το σοκαριστικό περισταστικό στην Κατερίνη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X