Κοινωνία

Ηλιούπολη: Αθώος ο αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για μαστροπεία – Επεισόδια στο δικαστήριο

Ηλιούπολη: Αθώος ο αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για μαστροπεία – Επεισόδια στο δικαστήριο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αθώος κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο αστυνομικός που ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας στην Ηλιούπολη.

Επίσης αθώος με ψήφους 6-1 κρίθηκε και ο πατέρας της 19χρονη, ενώ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οπλοκατοχής. Ένοχος κρίθηκε ο πρώην σύντροφος της κοπέλας για εμπορία ανθρώπων με ψήφους 5-2.

Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους παριστάμενους, με αποτέλεσμα τα μέλη της έδρας να αποχωρήσουν τρέχοντας.

Νωρίτερα, κατά τη δεύτερη αγόρευση ακούστηκαν σκληρές εκφράσεις. Ο δικηγόρος του αστυνομικού φέρεται να χαρακτήρισε το θύμα «πορνοστάρ» με «σκάρτη ψυχή», ενώ επέμεινε κατά την αγόρευσή του ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν με δική της επιλογή.

Έξω από την αίθουσα παραμένουν αρκετά άτομα που κλήθηκαν από γυναικείες οργανώσεις και φωνάζουν συνθήματα προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους στο θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την έδρα του δικαστηρίου, επικράτησε αναβρασμός στην αίθουσα της δίκης, με το κοινό να φωνάζει «ντροπή σας σκουπίδια».

Η διαδικασία διακόπηκε και υπήρξε ένταση με τα ΜΑΤ να μπαίνουν στον χώρο των δικαστηρίων, να κάνουν χρήση χημικών και να βγάζουν το εξαγριωμένο κοινό με τη βία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X