Κοινωνία

Ηλιούπολη: Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση της 19χρονης

Ηλιούπολη: Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση της 19χρονης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ηλιούπολης. Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για τη σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και έμφυλης βίας εναντίον της 19χρονης.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Προστασία του Πολίτη πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων.

Νωρίτερα, γυναίκες, συλλογικότητες και οργανώσεις συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο 9 των Δικαστηρίων, όπου ήταν σε εξέλιξη οι απολογίες του αστυνομικού και του πατέρα της 19χρονης.

«Είμαστε πολλές, δεν κάνουμε ησυχία, το κράτος θα το κάψουμε μαζί με την πατριαρχία» έγραφε ένα πανό, ενώ συνθήματα όπως:

«Ούτε Καρολάιν, Δήμητρα, Ελένη καμία άλλη δολοφονημένη» φώναξαν μεταξύ άλλων τα μέλη των ομάδων, μεταξύ των οποίων και η Ομάδα ενάντια στην Πατριαρχία. Στο τέλος πέταξαν τρικάκια που αν έγραφαν: «Καμία μόνη στην έμφυλη βία και την πατριαρχία».

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X