Κοινωνία

Καιρός: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των θυελλωδών ανέμων

Καιρός: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των θυελλωδών ανέμων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στα ανατολικά της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.

Στο πλαίσιο αυτό, από το λιμάνι της Ραφήνας δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, ενώ έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση απόπλου από το Λαύριο για την Κύθνο.

Παράλληλα, κλειστή είναι η γραμμή Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, ενώ έχει τεθεί σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από Κεραμωτή Καβάλας προς το νησί της Θάσου.

Χθες, εκδόθηκε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στην ανατολική και νότια χώρα από σήμερα. Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και οι θυελλώδεις άνεμοι.

Αναλυτικότερα:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτηαπό το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Θα πνέουν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Από το πρωί της Πέμπτης οι άνεμοι σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X