Κοινωνία

Κακοκαιρία: Έκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθας λόγω χιονόπτωσης

Κακοκαιρία: Έκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθας λόγω χιονόπτωσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα έφερε ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Χιονόπτωση έχουμε αυτήν την ώρα και στην Πάρνηθα και για αυτόν τον λόγο υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η Τροχαία προχώρησε στην διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το ύψος του τελεφερίκ και έπειτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο εθνικό οδικό δίκτυο από τους κλειστούς δρόμους, τα οποία παραμένουν σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή (21/01), σταδιακά αποκαθίστανται.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, οι χιονοπτώσεις, οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν και τη Δευτέρα (22/01) σε συγκεκριμένες περιοχές.

Μάλιστα, σημαντικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι θυελλώδεις άνεμοι, οι οποίοι φτάνουν ακόμα και τα 9 μποφόρ, καθώς έπεσαν πολλά δέντρα στην Αττική, ενώ τέθηκε σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου για πολλά λιμάνια, μεταξύ των οποίων ο Πειραιάς, η Ραφήνα και το Λαύριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X