Κοινωνία

Κακοκαιρία Elias: Ποτάμια οι δρόμοι στα Χανιά

Κακοκαιρία Elias: Ποτάμια οι δρόμοι στα Χανιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον «χορό» της κακοκαιρίας Elias και τα Χανιά, αφού οι ουρανοί «άνοιξαν» και απελευθέρωσαν ισχυρή νεροποντή, μετατρέποντας κεντρικούς δρόμους της πόλης σε ποτάμια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μπουρίνι «χτύπησε» την πόλη της Κρήτης, με τις εικόνες να θυμίζουν ανοχύρωτη πόλη, την στιγμή που η έλευση της κακοκαιρίας ήταν γνωστή εδώ και μέρες.

 

Σε ποτάμια μετατράπηκαν η  Κισσάμου, η Αποκορώνου οι κάθετες στη Γογονή, ο Κλαδισσός και πολλές άλλες περιοχές. Τα Χανιώτικα Νέα κάνουν λόγο για μια απαράδεκτη εικόνα, με τον Δήμο Χανίων να παραμένει θεατής.

Σημειώνεται πως η εικόνα της χώρας με το πέρασμα της νέας κακοκαιρίας έιναι δραματική. Ιδιαίτερα ανησυχητική η κατάσταση στην βόρεια Εύβοια, όπου καταγράφονται σοβαρά προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις. Προκλήθηκαν μεγάλοι χείμαρροι, παρασύροντας μεγάλους όγκους φερτών υλικών από το βουνό, τα οποία έχουν κατακλύσει κατοικημένες περιοχές. Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται σε Ροβιές, Μαντούδι, Προκόπι και Μετόχι.

Στο έλεος της κακοκαιρίας και πάλι η Θεσσαλία. Εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Αρμένιο και Σωτήριο Λάρισας.

Ποτάμια οι δρόμοι στο Βόλο, φουσκώσαν πάλι ρέματα και ποτάμια στο Νότιο Πήλιο, μετά την έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή. Οριακή η κατάσταση στους παραλιακούς οικισμούς Χόρτο, Πλατανιάς και Μηλίνα. Sos εκπέμπει η Φθιώτιδα όπου κινδυνεύει να υπερχειλίσει ο Σπερχείος, ενώ πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφηκαν και στο χωριό Δίστομο Βοιωτίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X