Κοινωνία

Κακοκαιρία – Κεφαλονιά: Στα βράχια ακυβέρνητο ιστιοφόρο (vid)

Κακοκαιρία – Κεφαλονιά: Στα βράχια ακυβέρνητο ιστιοφόρο (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εν αναμονή χαλαζοπτώσεων που αναμένεται να πλήξουν την Κεφαλονιά τις επόμενες ώρες, το νησί «μαστιγώνουν» ήδη ισχυροί άνεμοι.

Ενδεικτικές των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζοντας ένα ιστιοφόρο να γίνεται έρμαιο των «ορέξεών» τους.

Συγκεκριμένα, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν παρασύρει το ακυβέρνητο σκάφος, στο οποίο ευτυχώς δεν επέβαιναν επιβάτες, τσακίζοντάς το σαν καρυδότσουφλο στα βράχια.

Οι εικόνες προέρχονται από την περιοχή Κατελειός, ένα μικρό ψαροχώρι στην Κεφαλονιά, στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, 32 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι.

Την ίδια ώρα, η κακοκαιρία έχει αρχίσει την επέλασή της στα νησιά του Ιονίου με καταιγίδες και ισχυρά μποφόρ, καθώς σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, τα φαινόμενα στην περιοχή θα είναι έντονα, όπως επίσης στη νότια Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και ίσως στο ανατολικό Αιγαίο.

Βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού κατά διαστήματα και σε πολλές ακόμη περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής (όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικού χαρακτήρα και σύντομης χρονικής διάρκειας), αλλά και της Κρήτης από το βράδυ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X