Καιρός

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες 

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες 
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χιόνια αναμένονται και το απόγευμα, κατά διαστήματα πυκνά, σε αρκετές περιοχές- ανάμεσά τους η Αττική- σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με το οποίο οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν τόσο το απόγευμα, όσο και αύριο, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα.

Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, οι χιονοπτώσεις που «συνοδεύουν» την κακοκαιρία Μπάρμπαρα θα συνεχιστούν και στην Αττική τις επόμενες ώρες.

Πιο αναλυτικά, σήμερα, Τρίτη: 

– Θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις ή το χιονόνερο στα ανατολικά και νότια. Στην ανατολική Μαγνησία, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία προβλέπεται κατά τόπους ένταση των φαινομένων μέχρι και τις απογευματινές ώρες.

– Ειδικά για την Αττική προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια.

Αύριο, Πέμπτη: 

– Οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά. Ειδικότερα στην ανατολική Μαγνησία, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία προβλέπεται κατά τόπους τα φαινόμενα να είναι έντονα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

Επίσης, θα σημειωθεί ισχυρός παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ημιορεινά-ορεινά. Κατά τόπους στα βορειοδυτικά ο παγετός θα είναι ολικός (καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας αρνητικές θερμοκρασίες).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X