Κοινωνία

Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρυχθεί η Σκύρος -Τέσσερις οι γέφυρες που κατέρρευσαν

Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρυχθεί η Σκύρος -Τέσσερις οι γέφυρες που κατέρρευσαν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κακοκαιρία: «Το νησί θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», είπε στην ιστοσελίδα, evima.gr ο δήμαρχος Νίκος Μαυρίκος ο οποίος τόνισε ότι όλοι οι κεντρικοί δρόμοι του νησιού είναι ανοιχτοί και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά χωριού προβλήματα.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται η Σκύρος – Τι λέει ο δήμαρχος στην ΕΡΤ

«Ο καιρός σήμερα Κυριακή είναι καλός στο νησί. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το νησί», σημείωσε ο δήμαρχος Σκύρου.

Καθησυχαστικός παρά τις καταστροφές που σημειώθηκαν από την χθεσινή καταιγίδα στο νησί εμφανίστηκε στην ΕΡΤ ο Νίκος Μαυρίκος, δήμαρχος Σκύρου «λέγοντας ότι πλέον λειτουργούν όλα τα οδικά δίκτυα στο νησί» παρά την κατάρρευση τεσσάρων γεφυρών.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «με νέα ματιά» έχουν κλείσει την πρόσβαση σε δύο παραλίες, την παραλία του Πεύκου και της Αχερούνας, όπου κατέρρευσε μία από τις τις τέσσερις γέφυρες.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυρίκο οι δυο γέφυρες που υπέστησαν ζημιές από τους μεγάλους όγκους του νερού βρίσκονται στο νότιο κομμάτι του νησιού, στο δρόμο που οδηγεί στο ναυτικό σταθμό και οι άλλες δύο είναι στη διαδρομή για Αχερούνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X