Επιλογές

Κακοκαιρία: Ο ι καταστροφές στην Αττική-Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου (pics&vids)

Κακοκαιρία: Ο ι καταστροφές στην Αττική-Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου (pics&vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά είναι τα προβλήματα στην Αττική από τη νέα βροχόπτωση που σημειώνεται αυτή την ώρα. Στη Μάνδρα οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια ενώ σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει.

Η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου έκλεισε από χείμαρρο που πλημμύρισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο. Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κλείσει και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα.

Άνδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό.  Από τις 16:45 ειδικά μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού επιχειρούν στο σημείο προσπαθώντας καταρχήν να καθαρίσουν τη ΛΕΑ προς Κόρινθο από τα φερτά υλικά, με σκοπό να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν τα αυτοκίνητα που είχαν εγκλωβιστεί στο 29,5 χλμ και η ουρά των οποίων έφτανε σχεδόν το 1 χιλιόμετρο.

Επίσης, μετά τις 16:00 έκλεισαν και τα διόδια της Ελευσίνας, για τους κατευθυνόμενους προς Κόρινθο.

Στην Αττική Οδό επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις εξόδους προς Μάνδρα και Μαγούλα, ενώ στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τον κόμβο της Μάνδρας και μετά.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής, μαζί με οχήματα και υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήνα και στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λόγω έντονης βροχόπτωσης, στις περιοχές Μαγούλας και Μάνδρας Αττικής, η υπηρεσία μέχρις στιγμής, έχει δεχτεί 13 κλήσεις που αφορούν παροχές βοηθείας και 30 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου στην Αττική η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με δυσκολία.

Δείτε τα βίντεο από το newsit:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

Η επόμενη ημέρα μετά την κακοκαιρία στη Μάνδρα (pics)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X