Κοινωνία

Καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι θετικοί στον κορονοϊό – Ποιοι θα κάνουν Πρωτοχρονιά σε καραντίνα

Καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι θετικοί στον κορονοϊό – Ποιοι θα κάνουν Πρωτοχρονιά σε καραντίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες ημέρες, πολλοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι έχουν γνωστοποιήσει ότι νοσούν από κορονοϊό.

Το βράδυ της Τετάρτης (29.12.2021), έγινε γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή και η Αποστολία Ζώη είναι θετικές στη νόσο Covid-19.

Μακριά από την οικογένεια του θα κάνει Πρωτοχρονιά ο Γιώργος Θεοφάνους. Όπως ανάφερε με ανάρτησή του στο Facebook, νοσεί με κορονοϊό αν και τριπλά εμβολιασμένος.

Από τον κορονοϊό δεν γλίτωσε ούτε ο Λάκης Λαζόπουλος. Πριν από λίγες ώρες με ανάρτηση του στο Instagram, ανέφερε ότι νοσεί από Covid-19, ενώ όπως έγραψε χαρακτηριστικά, ενημέρωσε προσωπικά και όλους όσους ήρθε σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες.

Για δεύτερη φορά κόλλησαν κορονοϊό ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης και η Κόνι Μεταξά.

Για τρεις ήμερες ο Χάρης Βαρθακούρης διενεργούσε rapid και PCR test ώσπου χθες βρέθηκε θετικός ανάμεσα στα 21.567 κρούσματα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Facebook. Με μια μακροσκελή ανάρτησή του περιέγραψε τα συμπτώματα της μετάλλαξης Όμικρον.

Με ένα βίντεο στο Instagram η τραγουδίστρια Ιλένια Γουίλιαμς, από την καραντίνα του σπιτιού της, ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι νοσεί με κορωνοϊό, αντιμετωπίζοντας ήπια συμπτώματα και έχοντας παρέα τον σκύλο της.

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν επίσης οι παρουσιαστές της ΕΡΤ, Χριστίνα Βίδου και Κώστας Παπαχλιμίτζος, οι οποίοι ωστόσο συνέχισαν κανονικά την εκπομπή τους, βγαίνοντας στο “αέρα” ο καθένας… από το σπίτι του!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X