Κοινωνία

Καπραβέλος: Ο πρώτος νεκρός πλήρως εμβολιασμένος -Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους

Καπραβέλος: Ο πρώτος νεκρός πλήρως εμβολιασμένος -Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καπραβέλος- Ένας πλήρως εμβολιασμένος νεκρός στο νοσοκομείο Παπανικολάου με κορονοϊό χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Pfizer, ο οποίος κόλλησε κορονοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία. «Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν», τόνισε.

Όπως είπε πρόκειται για έναν οδοντίατρο, διπλά εμβολιασμένο, που έπαιρνε όλα τα μέτρα, όμως  η μετάλλαξη Δέλτα τον νίκησε.
Το ότι η μετάλλαξη Δέλτα άλλαξε τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό, υπογράμμισε ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Ν. Καπραβέλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον πρώτο θάνατο από κορονοϊό ασθενούς που ήταν πλήρως εμβολιασμένος χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Ο Γιώργος Καπραβέλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ εξήγησε πως αν αγνοηθούν όλοι οι παράμετροι του κορονοϊού, όπως η υπερμεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα, οι συνωστισμοί, το άνοιγμα των σχολείων, οι ανεμβολίαστοι, η αλλαγή του καιρού που θα κλείσει ξανά τον κόσμο στους εσωτερικούς χώρους τότε το φθινόπωρο «όλα αυτά μπορούν να δώσουν αριθμούς ρεκόρ, με τους διασωληνωμένους να αγγίζουν τους 1000, οι θάνατοι να ξεπεράσουν τους 100 και τα κρούσματα να φτάσουν τα 5000 ή και τα 10.000. Σε όλο τον κόσμο μιλάνε για μια νέα πανδημία πολύ πιο επικίνδυνη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X