Κοινωνία

Καρδίτσα: Πυρπόλησαν βανάκι στην Αργιθέα – Κάηκαν δύο σκυλιά

Καρδίτσα: Πυρπόλησαν βανάκι στην Αργιθέα – Κάηκαν δύο σκυλιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρωτική καταστροφή, μετά από εμπρησμό, υπέστη ένα βανάκι στην ευρύτερη περιοχή του Πετρίλου του Δήμου Αργιθέας, στην Καρδίτσα, και δύο σκυλιά που βρίσκονταν μέσα σε αυτό κάηκαν.

Το συγκεκριμένο βανάκι χρησιμοποιούνταν ώστε να προφυλάσσεται από τις καιρικές συνθήκες και να αναπαύεται ο φύλακας που επόπτευε τον ανεμολογικό ιστό που είχε τοποθετηθεί πρόσφατα στην περιοχή από ιδωτική εταιρεία για να λάβει τις απαιτούμενες μετρήσεις ανέμου πριν (πιθανά) προχωρήσει σε εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, άγνωστος δράστης φέρεται να προσέγγισε το βαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/1/2020) πυροβολώντας αρχικά με κυνηγετικό όπλο στον αέρα (πιθανόν για εκφοβισμό). Ακολούθως φέρεται να πυρπόλησε το βανάκι -χωρίς να είναι μέσα ο φύλακας- το οποίο και παραδόθηκε στις φλόγες μαζί με τα δύο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ που βρίσκοντα μέσα σε αυτό.

Για το σοβαρό περιστατικό υπήρξε κατάθεση από το φύλακα στην αστυνομία που εξετάζει με προσοχή τα δεδομένα με τη σχετική έρευνα να είναι σε εξέλιξη και να πραγματοποιείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Πηγή: karditsalive.net

Πάτρα: Αγωνία για νεαρούς επιβάτες αυτοκινήτου που “κρεμάστηκε” σε πλαγιά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X