Κοινωνία

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον ιερέα – «Με ρώτησε ποια στάση μου αρέσει κι αν με ικανοποιεί ο άνδρας μου» (vid)

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον ιερέα – «Με ρώτησε ποια στάση μου αρέσει κι αν με ικανοποιεί ο άνδρας μου» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκάρει μία νέα καταγγελία, που έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας, σε βάρος του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιερέας τις έκανε χυδαίες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης ενώ την παρενοχλούσε και με γραπτά μηνύματα.

«Ήθελα να μιλήσω με κάποιον πνευματικό, και μου σύστησαν τον συγκεκριμένο. Του είπα τα θέματα που με απασχολούσαν. Έδειχνε αδιάφορος, εστίαζε το βλέμμα του σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος του σώματος και με έφερε σε μεγάλη αμηχανία. Και αφού τελείωσα άρχισε να μου κάνει κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική μου ζωή. Ποια στάση μου αρέσει, αν ο άνδρας μου με ικανοποιεί, αν θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό γιατί είμαστε στον Οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί. Η λέξη «γυμνοί» δεν ήταν με τη μεταφορική έννοια, αλλά να έρθω εγώ με τον ίδιο πιο κοντά, να αποκτήσω εμπιστοσύνη και να είμαι πιο άνετη μαζί του» είπε η καταγγέλλουσα.

«Αυτά έγιναν, δίπλα στον ιερό ναό, έχει ένα γραφείο, το εξομολογητήριο. Μου είπε ότι θα έπρεπε να είμαστε γυμνοί, είχα σοκαριστεί με τις ερωτήσεις. Δεν ήθελα να απαντήσω και με ρωτούσε γιατι είμαι τόσο σφιγμένη και μου είπε να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή που θα είμαι πιο έτοιμη γιατί αν δεν μπορώ να ακολουθήσω τους κανόνες και δεν δηλώνω υποταγή στον ίδιο, δεν θα μπορώ να είμαι πνευματικό παιδί του» πρόσθεσε η γυναίκα.

«Πήγα σε έναν άλλο πνευματικό και μου είπε ότι θα έπρεπε να δώσω το όνομα του εν λόγω ιερέα στην Εκκλησία. Με φόβισε λίγο αυτό. Λέω μπορεί να του βγήκε μόνο σε μένα. Περνάει κάποιος καιρός και μου στέλνει ένα γραπτό μήνυμα που έλεγε: “Μήπως το σκέφτηκες καλύτερα και θες να μιλήσουμε, να κλείσουμε ένα ραντεβού στο καινούργιο κτίριο να το δεις και βράδυ; Δεν θα είναι κανείς εκεί, έχω εγώ τα κλειδιά“» συνέχισε.

Όπως λέει η καταγγέλλουσα ο ιερέας της έστειλε μήνυμα αν θέλει να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία «όπως τη γέννησε η μάνα της». Όπως λέει θεώρησε τότε ότι κάποιος της κάνει πλάκα και προσποιείται ότι είναι ο παπάς.

«Είμαι σίγουρη ότι όταν γίνει η άρση απορρήτου, όλα αυτά τα μηνύματα μπορεί να τα επαναφέρει η αστυνομία» πρόσθεσε η γυναίκα.

«Αυτά έγιναν το 2021. Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι πολλές και θα αρχίσουν να μιλάνε…»

https://www.youtube.com/watch?v=u6OykJjBZqQ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X