Κοινωνία

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους δρόμους της Αθήνας – «Φράκαραν» οι κεντρικές οδικές αρτηρίες εν μέσω lockdown. Mία ημέρα πριν το ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, υπάρχει αυξημένη κίνηση, σε πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας. Οι πολίτες, φαίνεται πως παρά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, βγήκαν στους δρόμους για να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια, λόγω των ημερών.

Συγκεκριμένα, με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος του Ψυχικού, αλλά και στη λεωφόρο Μεσογείων, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη.

Χαμηλές ταχύτητες και επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και σε κεντρικούς δρόμους των βορείων προαστίων αυτή την ώρα, μεσημέρι Τετάρτης, μόλις δύο ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, με αρκετούς πολίτες να σπεύδουν για ψώνια με τη μέθοδο του click away, εν μέσω της πανδημίας.

Ειδικότερα, καθυστερήσεις σημειώνονται επί της λεωφόρου Κηφισίας, τμηματικά, στο ύψος του Αμαρουσίου, στο ρεύμα προς Αθήνα και στην άνοδο από το ύψος του νοσοκομείου ΚΑΤ, αλλά και επί της λεωφόρου Πεντέλης.

Επίσης, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στη Νέα Ερυθραία, επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στο ρεύμα προς Αθήνα, όπως και επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Σαρηγιάννης: Αν ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου θα φτάσουμε στα 2.000 κρούσματα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X