Κοινωνία

Kορονοϊός: Αρνητικοί οι λοιμωξιολόγοι για click away- Να μην ανοίξει τη Δευτέρα

Kορονοϊός: Αρνητικοί οι λοιμωξιολόγοι για click away- Να μην ανοίξει τη Δευτέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να μην ανοίξουν τη Δευτέρα (11/01) τα καταστήματα με τη μέθοδο του click away, είναι η εισήγηση. Σε εξέλιξη είναι ακόμη η κρίσιμη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για το εάν θα παραταθεί το lockdown και τι θα γίνει με λιανεμπόριο και click away. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι ειδικοί είναι αρνητικοί στην επαναλειτουργία του click away από Δευτέρα κάτι που αναμένεται να καταγραφεί και στην εισήγησή τους. Το ίδιο αρνητικοί είναι και στο άνοιγμα των κομμωτηρίων, αλλά και των υπολοίπων δραστηριοτήτων που είχαν ξεκινήσει για κάποιο διάστημα.

Η εξέλιξη αυτή, ειδικά για το click away φαίνεται να προκαλεί «μουρμούρα» στην αγορά που πόνταρε στην επανέναρξη έστω με αυτό τον τρόπο των καταστημάτων σε συνδυασμό με την έναρξη των εκπτώσεων από τις 11 Ιανουαρίου

Άλλωστε, δόθηκε προτεραιότητα στο άνοιγμα των Δημοτικών σχολείων και των Νηπιαγωγείων με φυσική παρουσία των μαθητών στις τάξεις.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στις έξι το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, καθώς ο Πρωθυπουργός αναμένεται να λάβει τις οριστικές αποφάσεις μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Ανησυχία για την Αττική – Ίσως ανακοινωθούν νέα μέτρα

Πληροφορίες κάνουν λόγο για «ιδιαίτερη ανησυχία» των λοιμωξιολόγων για την εικόνα της Αττικής χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο για λήψη σκληρότερων μέτρων και αυστηρότερου lockdown για την περιοχή της Αττικής.

«Lockdown στην εκκλησία»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X