Θέμα

Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Στις εκκλησίες… δεν κολλάει! Οι απίστευτες αντιφάσεις στις κυβερνητικές αποφάσεις

Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Στις εκκλησίες… δεν κολλάει! Οι απίστευτες αντιφάσεις στις κυβερνητικές αποφάσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για ακόμα μία φορά, η κυβέρνηση προτίμησε να μην ανοίξει μέτωπο με την Εκκλησία, παρά την κρισιμότητα της κατάστασης με τα κρούσματα κορονοϊού να έχουν “εκτοξευθεί” και το τέταρτο κύμα της πανδημίας να σαρώνει τη χώρα.

Στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους ανεμβολίαστους, εξαιρέθηκαν οι πιστοί από την ποχρέωση του rapid test για την είσοδο τους στην εκκλησία, κι ενώ τον επόμενο μήνα, στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, ξεκινούν μεγάλες θρησκευτικές γιορτές.

Μάλιστα, η πρόσφατη γιορτή του Αγίου Δημητρίου ανέδειξε ότι το μέτρο της μάσκας μόνο… ευλαβικά δεν τηρείται στους ναούς, και η αποτυχία στην αποτροπή φαινομένων συνωστισμού ηταν παταγώδης!

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, το απόγευμα της Τρίτης (02.11.2021), οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στους χώρους λατρείας θα πρέπει να κάνουν δύο rapid ή μοριακά τεστ την εβδομάδα, αλλά στους ίδιους χώρους τα τεστ δεν θα χρειάζονται για την άσκηση του θρησκευτικού δικαιώματος! Υπενθυμίζουμε ότι από τις 25 Οκτωβρίου στους ναούς επιτρέπονται 1 άτομο ανα 2 τ.μ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X