Κοινωνία

Κορονοϊός – Παγώνη: Δεν υπάρχει κόντρα με το υπουργείο – Θα γίνουν κανονικά τα χειρουργεία

Κορονοϊός – Παγώνη: Δεν υπάρχει κόντρα με το υπουργείο – Θα γίνουν κανονικά τα χειρουργεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο MEGA, ξεκαθάρισε πως τα χειρουργεία στα νοσοκομεία θα γίνουν κανονικά για να εξυπηρετηθούν και τα non covid περιστατικά.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει έγγραφο που απέστειλε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, στους Διοικητές των υγειονομικών Περιφερειών και με το οποίο ζητά να μειωθούν, όπου είναι εφικτό, τα τακτικά χειρουργεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από την πίεση στο ΕΣΥ λόγω της πανδημίας. Τη δήλωση της κ. Γκάγκα σχολίασε η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με το υπουργείο, απλώς εμείς λέμε πρέπει να γίνουν έχουμε δίκιο, απλώς δεν έγινε η διαχείριση της ιστορίας σωστά».

«Εμείς που είμαστε στα νοσοκομεία και διαχειριζόμαστε την κατάσταση θα διαχειριστούμε και αυτή. Το κάθε νοσοκομείο θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση να βολέψει την κατάσταση για να εξυπηρετηθούν», πρόσθεσε.

Η κα Παγώνη τόνισε στη συνέχεια πως έχει έρθει σε επαφή με αντιεμβολιαστές και μετέφερε τις απόψεις τους.

«Πώς θα διαχειριστείτε τα πράγματα και τι πρέπει να κάνετε με εμάς για να πάμε και εμείς να εμβολιαστούμε; Αναφέρουν ότι ο τρόπος που διαχειριστήκαμε τα πράγματα δεν ήταν σωστός και να βγαίνουμε συνεχώς τα μέσα ενημέρωσης αυτή είναι η άποψη τους».

«Ίσως έπρεπε να αφήσουμε τον κόσμο πιο ελεύθερο. Είναι ένα σκεπτικό που πρέπει να μας προβληματίσει», σημείωσε η κα Παγώνη.

Ακούστε όσα είπε στο MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X