Θέμα

Κως: Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη που είχε εξαφανιστεί

Κως: Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη που είχε εξαφανιστεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή εντοπίστηκε, στην περιοχή Αλυκές, η 27χρονη Αναστάζια που είχε εξαφανιστεί στην Κω.

Τη σορό εντόπισε εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης από την Πολωνία.

Συγκεκριμένα, η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 στην περιοχή Αλυκές, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε ελώδη περιοχή, μέσα στα χόρτα και αναμένεται να γίνει η ταυτοποίησή του από τις αρχές. Σύμφωνα με το kosnews.gr, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε γυμνή, τυλιγμένη σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών.

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της 27χρονης όσο και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή.

Όλα δείχνουν πως η 27χρονη δολοφονήθηκε, κάτι που οι Αρχές εξέταζαν από την πρώτη στιγμή. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής και κλιμάκιο του εγκληματολογικού.

Οι Αρχές είχαν εστιάσει τις έρευνες σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα, αλλά και σε πηγάδια της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε το κινητό της 27χρονης, από το οποίο έλειπε η κάρτα SIM, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και στάλθηκε σήμερα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας μαζί με προσωπικά αντικείμενα της άτυχης γυναίκας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η εξαφάνιση της Αναστάζια – Πατρίτσια, δηλώθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο σύντροφό της, την Τρίτη (13/06), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου. Ο σύντροφός της είναι και εκείνος πολωνικής καταγωγής και εργάζεται στην Κω.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/06), περίπου στις 22:30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντάς του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε διαδοχικές προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι.

Ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.

Απολογείται τη Δευτέρα ο 32χρονος

Στην ανακρίτρια για να απολογηθεί τη Δευτέρα 19 Ιούνη παρέπεμψε η εισαγγελέας Κω τον 32χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές που συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Τη Πέμπτη 15 Ιουνίου οι άνδρες της Ασφάλειας παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X