Κοινωνία

Κως: Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η 27χρονη Αναστάζια

Κως: Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η 27χρονη Αναστάζια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή φέρεται να δολοφονήθηκε η Αναστάζια στην Κω, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι που βρέθηκε η σορός της 27χρονης ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές -που θεωρείται μέχρι στιγμής βασικός ύποπτος- αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στον συγκεκριμένο χώρο μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στο σπίτι του 32χρονου άνδρα.

Επεκτείνοντας τις έρευνες περιμετρικά της οικίας του 32χρονου, οι Αρχές κατέληξαν στο συγκεκριμένο σπίτι που είναι πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο το πτώμα της νεαρής Πολωνής.

Μάλιστα, η αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία από το συγκεκριμένο σπίτι, συγκεκριμένα ένα παπούτσι και αποτσίγαρα, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός της 27χρονης ήταν τυλιγμένη σε μεγάλες μαύρες σακούλες από χαλιά, όπου αντίστοιχες έχουν βρεθεί και στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Εν τω μεταξύ, αύριο Τετάρτη (21/6), θα απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο συνεργού.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά στοιχεία τα οποία «καίνε» τον 32χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από τις αστυνομικές αρχές, φαίνεται να έχει υποπέσει σε αντιφάσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X