Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αττική Οδό και Κηφισίας το Σαββατοκύριακο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αττική Οδό και Κηφισίας το Σαββατοκύριακο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Σάββατο, στην Αττική Οδό και την Κυριακή στην Κηφισίας.

Οι ρυθμίσεις στην Αττική Οδό θα ισχύουν από τις 23:00 το Σάββατο έως και τις 7:00 το πρωί της Κυριακής.

Ειδικότερα, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Λαμία (έξοδος 8) από τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου 20/11/2021 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής 21/11/2021, λόγω προγραμματισμένων εργασιών εγκατάστασης νέας ηλεκτρονικής Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS) στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας από την εταιρεία «Νέα Οδός».

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η έξοδος των οχημάτων από την Αττική Οδό προς την Εθνική Οδό στην κατεύθυνση προς Λαμία θα γίνεται από την έξοδο Ηρακλείου (έξοδος 9) μέσω των αξόνων Λ. Ηρακλείου – Γρ. Λαμπράκη – Σοφ. Βενιζέλου – Καλυφτάκη. Επίσης, για οδηγούς με προορισμό τα βόρεια προάστια προτείνεται η έξοδος της Λ. Κηφισίας (έξοδος 11).

Όσον αφορά στην Κηφισίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στις 21 και 28 Νοεμβρίου, όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Κατεχάκη και Αλεξάνδρας, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομείναν κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X