Κοινωνία

Κύκλωμα κοκαΐνης: Τα ενημερωτικά sms στους πελάτες -Το delivery και η «αχίλλειος πτέρνα»

Κύκλωμα κοκαΐνης: Τα ενημερωτικά sms στους πελάτες -Το delivery και η «αχίλλειος πτέρνα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι… παραδόσεις γίνονταν όλο το 24ωρο. Νέα στοιχεία για τα “βαρύ” πελατολόγιο. Όλοι οι πελάτες αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα.

«Γεια σας φίλοι μου… μετά από μια μικρή διακοπή, τα παιδιά του 24ωρου είναι και πάλι κοντά σας, γρηγορότερα και με καλύτερη ποιότητα». Αυτό ήταν το ομαδικό μήνυμα που δέχτηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα οι πελάτες της συμμορίας των πολυτελών προαστίων, που είχε γεμίσει τα σαλόνια της Αθήνας με κόκα υψηλής ποιότητας, προκειμένου να ενημερωθούν στις αρχές του καλοκαιριού, πως το 24ωρο ντελίβερι κόκας ξεκινά και πάλι.

Ο 33χρονος φερόμενος αρχηγός της σπείρας ακολουθούσε κατά γράμμα τους κανόνες του καλού μάνατζμεντ, ώστε να διατηρεί σε υψηλά ποσοστά την πελατεία του ενημερώνοντας τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο για την διαθεσιμότητα του «προϊόντος», εν προκειμένω της κοκαΐνης, όσο και για τις σεζόν διακίνησης που ξεκινούσαν Καλοκαίρι και Φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άνοιγε η σεζόν του Φθινοπώρου, οι -πάνω από 200- πελάτες του κυκλώματος, οι περισσότεροι επώνυμοι Αθηναίοι και με «βαριά πορτοφόλια», δέχονταν εκ νέου μήνυμα στα κινητά τους, προκειμένου να γνωρίζουν πως ανά πάσα στιγμή: «τα παιδιά του 24ωρου» θα βρίσκονται κοντά τους, με τα γραμμάρια κοκαΐνης που έχουν παραγγείλει: «…Τώρα που ο καιρός κρυώνει, καιρός για… σούπα… καλό Φθινόπωρο από την ομάδα του 24ωρου».

«Σούπα» στην γλώσσα των χρηστών της κοκαΐνης σημαίνει το βράσιμο της δόσης, για να βγει στην επιφάνεια η «καθαρή κόκα».

Εξαφανίστηκε 63χρονος στα Ψακούδια Χαλκιδικής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X