Κοινωνία

Κυψέλη: Αυτός είναι ο άνδρας που σκότωσε τον μικρό Ανδρέα

Κυψέλη: Αυτός είναι ο άνδρας που σκότωσε τον μικρό Ανδρέα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια μονωτική ταινία έκοψαν, πριν από πέντε χρόνια, το νήμα της ζωής του 7χρονου Ανδρέα. Ο 33χρονος Πολωνός που σκότωσε το παιδί στο σπίτι όπου έμεναν στην Κυψέλη, προκαλεί ανατριχίλα με όσα είπε στην κατάθεσή του για το έγκλημα που ξεπερνά κάθε αρρωστημένη φαντασία.

Από το 2017, όταν σκότωσαν το παιδί στο σπίτι όπου έμεναν στην Κυψέλη, η μητέρα του μικρού Ανδρέα και ο σύντροφός της έκρυβαν στη σορό, πρώτο σε έναν αυτοσχέδιο τάφο και μετά σε μια… εργαλειοθήκη.

Ο δράστης της δολοφονίας του παιδιού, περιέγραψε, απόλυτα ψύχραιμος, πως το σκότωσε: «Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Του έβαλα την ταινία και τον άφησα. Ήθελα να μην μιλάει. Θα την έβγαζα όταν θα καθόταν φρόνιμα».

Και όταν κατάλαβε ότι το παιδί είχε πεθάνει, το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να συγκαλύψει το έγκλημα. «Έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το MEGA, στο οποίο προβλήθηκε η φωτογραφία του 33χρονου Πολωνού. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα που είναι δίπλα του στη φωτογραφία, δεν είναι η μητέρα του Αντρέα.

Όπως είπε, έσπασε με κομπρεσέρ το σημείο όπου είχε θάψει τον 7χρονο Ανδρέα στην ταράτσα του σπιτιού και περιέγραψε πώς έβαλε τα οστά του παιδιού σε εργαλειοθήκη και την έκλεισε με κλειδαριά. «Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στην συνέχεια τον έβαλα σε μία εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου όπου και να πήγαινα. Όσο ήμουν άστεγος πάλι τον είχα μαζί μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X