Κοινωνία

Λάρισα: Νεκρός από κορονοϊό στα 49 του ο Νεκτάριος Χαλβατζάς

Λάρισα: Νεκρός από κορονοϊό στα 49 του ο Νεκτάριος Χαλβατζάς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με καταγωγή από τη Φαρκαδόνα, όπου και περνούσε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του, ο Νεκτάριος Χαλβατζάς διατηρούσε επί πολλά χρόνια στη Λάρισα ένα από τα πιο σύγχρονα γυναικολογικά ιατρεία της Θεσσαλίας. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο 49χρονος, βρέθηκε θετικός στον covid-19 πριν από ενάμισι μήνα και παρά τη γενναία μάχη που έδωσε, δεν άντεξε και κατέληξε.

Θρήνος…

Σε δήλωση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου επισημαίνονται τα εξής: «Με αφορμή τον θάνατο του 49χρονου συναδέλφου μαιευτήρα-γυναικολόγου Νεκτάριου Χαλβαντζά από κορoνοϊό, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συγγενείς και φίλους του.

«Καταπέλτης» η Λινού για την κυβέρνηση! «Ντρέπομαι που το λέω – Υπήρξε ανακρίβεια στα κρούσματα κορονοϊού»! video

Παράλληλα ευχόμαστε σε όλους του γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπούς εργαζόμενους στις δομές Υγείας που νοσούν ή είναι απλά θετικοί από τον COVID-19, γρήγορη ανάρρωση και ομαλή επάνοδο στα καθήκοντά τους, που δεν είναι άλλα από την μάχη για τη σωτηρία των συμπολιτών μας.

Ο υγειονομικός κλάδος μετρά αυτή τη στιγμή σημαντικές απώλειες, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά ολόκληρο το σύστημα Υγείας ενώ παράλληλα επαυξάνει την ευθύνη της Πολιτείας για ενίσχυσή του σε όλα τα επίπεδα: προσλήψεις μόνιμου προσωπικού – υλικά –σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός–οργάνωση ΠΦΥ – κτηριακή αναβάθμιση. Επιπρόσθετα αυξάνει την ευθύνη των συμπολιτών μας για αυτοπεριορισμό και αυστηρή τήρηση των προστατευτικών και περιοριστικών μέτρων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X