Κοινωνία

Λευκό Βέλος: Μεγάλη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες

Λευκό Βέλος: Μεγάλη ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λευκό Βέλος: Η αμαξοστοιχία ξεκίνησε σήμερα στις 5:20 μμ από την Αθήνα, με προορισμό τη Λάρισα. Ωστόσο, από τις 6 το απόγευμα έχει σταματήσει στο ύψος του σταθμού της Δεκέλειας, λίγο έξω από την Αθήνα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Αποτέλεσμα ήταν εκατοντάδες επιβάτες να αναμένουν μάταια εξηγήσεις, καθώς κανείς δεν τους έχει ενημερώσει τι έχει συμβεί.

Πιθανολογείται ότι υπήρξε κάποια μηχανική βλάβη, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι επιβάτες δεν έχουν επίσημη ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αποτέλεσμα είναι να παραμένουν εγκλωβισμένοι στο τρένο, κάτω από συνθήκες αφόρητης ζέστης καθώς ο κλιματισμός δεν λειτουργεί αφού το τρένο δεν κινείται.

Σημειώνεται δε, ότι οι συγκεκριμένοι επιβάτες έχουν πληρώσει ακριβότερα το εισιτήριο για να ταξιδέψουν πιο γρήγορα με τη συγκεκριμένη αμαξοστοιχία.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση πάντως οι επιβάτες αναμένεται να συνεχίσουν το ταξίδι του με τον συρμό 62.

Την ίδια ώρα μεγάλη ταλαιπωρία επικράτησε στον Σταθμό Λαρίσης, καθώς το τελευταίο δρομολόγιο του τρένου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε λόγω βλάβης (διακοπή ρεύματος).

Ενημέρωση δεν υπάρχει εδώ και τέσσερις ώρες, και οι επιβάτες παραμένουν στο σημείο χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε και αν θα ταξιδέψουν.

Κανείς επίσης δεν είναι σε θέση να τους ενημερώσει αν θα διανυκτερεύσουν στην Αθήνα και ποιος θα καλύψει τα έξοδα, ούτε υπάρχει και πρόβλεψη για την επιστροφή του αντίτιμου του εισιτηρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X