Κοινωνία

Lockdown: Κοσμοσυρροή στην Ερμού – Μετακίνηση για … ψώνια

Lockdown: Κοσμοσυρροή στην Ερμού – Μετακίνηση για … ψώνια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλοί αποφάσισαν να κάνουν τα ψώνια τους στην Ερμού, με τα μαγαζιά να κάνουν προσφορές, θέλοντας να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό.

Την προτίμησή τους στα ψώνια, από μια επίσκεψη στην παραλία, όπως έκαναν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έδειξαν σήμερα οι Αθηναίοι.

Μετά από πολύ καιρό, τα μαγαζιά ανέβασαν ρολά για πρώτη φορά Σάββατο και οι πολίτες δεν έχασαν την ευκαιρία να ξεχυθούν στην Ερμού, η οποία «πλημμύρισε» από κόσμο.

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανοιχτά τα μαγαζιά στην Αθήνα και οι πολίτες προτίμησαν να συνδυάσουν τα ψώνια τους με μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Παράλληλα, έδωσαν μια «ανάσα» στην αγορά, καθώς η εμπορική κίνηση, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για «αποσυμπίεση» και χαλάρωση των μέτρων με το άνοιγμα του λιανεμπορίου, μέσω click away και click inside, ήταν περιορισμένη τις τελευταίες ημέρες.

Πλήθος κόσμου απαρνήθηκε έτσι τις παραλίες της Αττική, οι οποίες έσφυζαν από ζωή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας, θυμίζοντας ψώνια προ κορονοϊού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X