Κοινωνία

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα: Δράστης ο ένας από τους έξι νεκρούς

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα: Δράστης ο ένας από τους έξι νεκρούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νεότερα δεδομένα όσον αφορά στη μαφιόζικη εκτέλεση που έλαβε χώρα στη Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας, με έξι άτομα να εντοπίζονται νεκρά ύστερα από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπήρξε μία ανατροπή όσον αφορά στα θύματα καθώς μεταξύ αυτών φαίνεται πως υπάρχει και ένας δράστης.

Ειδικότερα, παρότι τα έως τώρα στοιχεία ανέφεραν πως βρέθηκαν πέντε άτομα νεκρά εντός του οχήματος και ένας έξω απ΄αυτό, πλέον γίνεται γνωστό πως ήταν τέσσερις μέσα στο αυτοκίνητο και δύο εκτός. Ο ένας εξ αυτών ήταν μέλος της ομάδας που εξαπέλυσε την επίθεση, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί πώς έχασε τη ζωή του.

Στο όχημα των θυμάτων της μαφιόζικης εκτέλεσης δεν εντοπίστηκαν όπλα, αλλά ερευνάται η πιθανότητα να τα είχαν πάρει οι δράστες φεύγοντας.

Να σημειωθεί πως το έσκασαν από το σημείο με μία μηχανή και ένα Ι.Χ. όχημα με κατεύθυνση προς Πικέρμι ή Ραφήνα, αλλά μέχρι και τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία για το πόσοι ακριβώς ήταν.

Φαίνεται, ωστόσο, πως χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο όπλα και οι εκτελεστές πυροβολούσαν επί 35 δευτερόλεπτα. 

Άλλωστε, έχει κυκλοφορήσει ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών όπου αποτυπώνονται ξεκάθαρα οι στιγμές των δολοφονιών.

Τα νεότερα για τα θύματα

Όσον αφορά στα ίδια τα θύματα, γίνεται λόγος για άνδρες ηλικίας από 25 έως 35 ετών.

Φαίνεται ότι είχαν μπει στη χώρα από το Διδυμότειχο – τμηματικά, όχι όλοι μαζί – και είχαν στη διάθεσή τους πλαστές αλβανικές, τουρκικές και γαλλικές ταυτότητες. Κατά αστυνομικές πηγές, μάλιστα, ήταν φανερό δια γυμνού οφθαλμού ότι ήταν ψεύτικες.

Γίνεται λόγος για Τούρκους ή Κούρδους, αλλά και αυτό το στοιχείο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακόμα, οι πινακίδες του οχήματός όπου δολοφονήθηκαν είχαν ψεύτικες γερμανικές πινακίδες, κολημμένες με σελοτέιπ.

Η αστυνομία διερευνά την πιθανότητα η υπόθεση να συνδέεται με άλλο περιστατικό του 2022, όταν είχαν τραυματιστεί τέσσερις Κούρδοι εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X