Show Biz

Μαίρη Χρονοπούλου: Πώς θα είναι το «τελευταίο πάρτι» της – Αποτεφρώνεται αύριο η σορός της

Μαίρη Χρονοπούλου: Πώς θα είναι το «τελευταίο πάρτι» της – Αποτεφρώνεται αύριο η σορός της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στις 13:30 η σορός της ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου, θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

«Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!» είχε δηλώσει η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της. 

«Ευχαριστούμε το Υπουργείο Πολιτισμού που επιχορήγησε το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για να ολοκληρώσει τη διαδικασία της όλης τελετής αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου» αναφέρει εκ μέρους των φίλων και των συγγενών της Μαίρης Χρονοπούλου, Σοφίας και Αθηνά Στακιά, ο κύριος Χάρης Παπαδόπουλος, που ανέλαβε την οργάνωση και εκτέλεση της τελευταίας επιθυμίας της Μαίρης Χρονοπούλου.

Θρίλερ με το ματωμένο νυχτικό

Ένα μυστήριο πλανάται από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου. Το ματωμένο νυχτικό της Μαίρης Χρονοπούλου φαίνεται πως προκαλεί πολλά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο χτύπησε τελικά η αείμνηστη ηθοποιός.

Ο δικηγόρος και φίλος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στον Alpha για την υπόθεση που έχει αναλάβει και θεωρεί ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι δεν μπορεί να προκλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο λέγεται ότι έπεσε.

«Ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε κι έφυγε από τη ζωή. Οι συνθήκες που έγινε, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο που βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα που επέφερε τον θάνατό της. Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά. Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο: ενώ υποτίθεται έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X