Κοινωνία

Μαίρη Χρονοπούλου: Πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της – Η επιγραφή που ζήτησε να μπει

Μαίρη Χρονοπούλου: Πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της – Η επιγραφή που ζήτησε να μπει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έφυγε την Παρασκευή (6/10) από την ζωή η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, σε ηλικία 90 ετών. Σήμερα, η εφημερίδα Espresso και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης γνωστοποίησε την τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία έχει να κάνει με το πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής. Στη συνέχεια θα παραληφθεί η σορός της από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της και αφού προηγηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της όπως η ίδια επιθυμούσε, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Η τελευταία επιθυμία της

Σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία της, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Στο κτήμα, λοιπόν, των 9 στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X