Κοινωνία

Με μαχαίρια και σιδηρογροθιές οι ακροδεξιοί στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Με μαχαίρια και σιδηρογροθιές οι ακροδεξιοί στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οπλισμένοι και αποφασισμένοι για όλα φαίνεται ότι πήγαν σήμερα (29.09.2021) στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης οι ακροδεξιοί, που προκάλεσαν επεισόδια και τραυμάτισαν μαθητές.

Οι νεαροί ακροδεξιοί, που δεν έκρυψαν ποτέ τα… φρονήματά τους, είτε λέγοντας πως είναι της Χρυσής Αυγής είτε χαιρετώντας ναζιστικά, προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια, επιτέθηκαν σε μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με καδρόνια και πέτρες και όπως προκύπτει από την ενημέρωση της αστυνομίας είχαν μαζί τους από μαχαίρια μέχρι σιδηρογροθιές, προφανώς γιατί προετοιμάζονταν για «πόλεμο».

Οι νεαροί που εισέβαλαν στο ΕΠΑΛ Σταυτούπολης ήταν ντυμένοι στα μαύρα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, πέταξαν μέσα στο σχολείο 4 μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο προσήγαγαν πέντε άτομα που κατευθυνόταν στο σχολείο, εκ των οποίων τα τρία συνελήφθησαν, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά τα επεισόδια, από τα οποία τραυματίστηκαν τουλάχιστον τρεις μαθητές, η αστυνομία έκανε 40 προσαγωγές, από τις οποίες οι έξι έγιναν συλλήψεις και σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X