Κοινωνία

Μία νεκρή από την κακοκαιρία στην Εύβοια – Παρασύρθηκε από χείμαρρο

Μία νεκρή από την κακοκαιρία στην Εύβοια – Παρασύρθηκε από χείμαρρο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το πρωί του Σαββάτου εκτυλίχθηκε τραγωδία στο χωριό Δρυμώνας στην Εύβοια, όπου μια 59χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο και έχασε τη ζωή της.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα που εντόπισαν και ανέσυραν νεκρή την 59χρονη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα evia365.gr, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Τμήμα της Ιστιαίας η γυναίκα βρισκόταν στο αυτοκίνητο με την κόρη της, και στο σημείο όπου έχει φουσκώσει ο χείμαρρος, ακινητοποιήθηκαν. Προσπάθησαν έτσι να βγουν από το αυτοκίνητο.

Πήγαινε να προσκυνήσει σε μοναστήρι, του Όσιου Δαυίδ στην Βόρεια Εύβοια, με το αυτοκίνητό τους, όταν είδαν πως τα νερά του ποταμού είχαν φουσκώσει και πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν το όχημα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να γλιτώσει από τα νερά και παρασύρθηκε. Η 27χρονη κόρη της  πρόλαβε να κρατηθεί από δέντρο.

Η κόρη της 59χρονης τα κατάφερε, όμως εκείνη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Οι δύο γυναίκες είναι κάτοικοι της περιοχής.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας από τα ξημερώματα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αναμένεται να παρουσιάσει ύφεση αύριο το απόγευμα, ενώ την Δευτέρα αναμένεται νέα εισβολή με χιόνια και έντονα φαινόμενα, σε όλη τη χώρα.

Πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Θράκης και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X