Κοινωνία

Μήνυση από την οικογένεια της 68χρονης στην Πέλλα που πέθανε μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer

Μήνυση από την οικογένεια της 68χρονης στην Πέλλα που πέθανε μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια της 68χρονης από την Πέλλα που πέθανε λίγο μετά από τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με το STAR, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας πέρα από τη μήνυση, βρίσκεται εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης σχετικά με το πού αποδίδεται ο θάνατός της.

Κάτοικοι της περιοχής, έκαναν λόγο για μια γυναίκα υγιέστατη χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Η 68χρονη έκανε τη δεύτερη δόση στις 4 Μαΐου, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα άρχισε να νιώθει ζαλάδες και είχε εμετούς, εμφανίζοντας παράλληλα παράλυση στα χέρια και στα πόδια.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, σήμερα τόνισε πως ενέχει κινδύνους το να κάνουμε εικασίες για τον θάνατό της μέχρι να υπάρχουν επαρκή στοιχεία.

«Θα πρέπει να πω ότι η ενημέρωση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών γίνεται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό, και συλλυπούμαι την οικογένεια, είναι των τελευταίων 24ώρων. Αύριο έχω πληροφορηθεί ότι θα γίνει η νεκροτομή.

Επομένως το περιστατικό αυτό είναι υπό διερεύνηση. Μέχρι να συλλεγούν όλα τα στοιχεία είναι παρακινδυνευμένο να υποστηρίξει κανείς το οτιδήποτε» σχολίασε η πρόεδρος της ΕΕΕ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X