Κοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ακόμη Έλληνες – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Νέα Φιλαδέλφεια: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ακόμη Έλληνες – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα Φιλαδέλφεια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη στον περιβάλλοντα χώρο της Opap Arena.

Οι έρευνες για τα επεισόδια της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, συνεχίζονται από τις αρμόδιες Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τρία ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στις αιματηρές συγκρούσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για τρεις Έλληνες, γνωστούς στις Αρχές για το παραβατικό τους οπαδικό παρελθόν και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αναμένονται σύντονα τα εντάλματα σύλληψής τους καθώς έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι.

Ο στόχος των αξιωματικών της αστυνομίας είναι μέσα από το υλικό που έχουν στα χέρια τους να φτάσουν στον άνθρωπο που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής, όπως προέκυψε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, κανένα από τα μαχαίρια τα οποία βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος δεν ταιριάζει με το DNA του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ. Είναι μια πολύ δύσκολη έρευνα, η οποία δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X