Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 22χρονος επιδειξίας

Νέα Σμύρνη: Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 22χρονος επιδειξίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρνείται όλες τις καταγγελίες εις βάρος, πλην αυτής στη Νέα Σμύρνη και αυτό υπό αστερίσκους, ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα.

Ο νεαρός αρνείται κατηγορηματικά πως είναι αυτός που καταγγέλλουν οι γυναίκες που κατέθεσαν στις Αρχές, ενώ όσον αφορά στο τελευταίο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, ισχυρίζεται πως αυτό που φαίνεται στο βίντεο είναι ο αντίχειράς του και όχι το μόριό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», στο υπόμνημα που κατέθεσε στους αστυνομικούς, μετά από την κλήση του για απολογία στον εισαγγελέα για την υπόθεση 22χρονης που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του περασμένου έτους, ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός που αποτυπώνεται στο σχετικό βίντεο που έχουν οι Αρχές από την επίθεση.

Όπως αναφέρει στο σχετικό υπόμνημα ο άνδρας που αποτυπώνεται στο βίντεο «είναι πολύ πιο “κεφάλας” σε σχέση με εμένα» ενώ σημειώνει πως «ο δράστης έχει γένια ή φαβορίτες, ενώ εγώ δεν είχα γένια ή φαβορίτες, ούτε έχω».

«Περαιτέρω, όσον αφορά τα άσπρα παπούτσια, από αυτά δεν μπορεί να συναχθεί συμπέρασμα. Όλοι οι νέοι έχουν διάφορα χρώματα παπουτσιών, μεταξύ των οποίων και άσπρα» ισχυρίζεται ακόμη, ενώ σχετικά με τα κομποσκοίνια στο χέρι δηλώνει: «Μεγάλο μέρος του πληθυσμού φοράει κάτι, ειδικά οι νεαροί. Στο βίντεο φαίνεται μία μόνο γραμμή στο χέρι, άρα πραγματικά κάτι έχει, αλλά δεν μπορεί να διακρίνει κανείς αν είναι κομποσκοίνι».

Αρνείται, δε, κατηγορηματικά πως είναι αυτός που αποτυπώνεται στο «επίμαχο, χαμηλής ανάλυσης, ασπρόμαυρο βίντεο» ενώ ισχυρίζεται πως «η αναγνώριση που έγινε από την παθούσα δεν είναι αμερόληπτη και αντικειμενική, τόσο με τον τρόπο που έγινε όσο και με την περιγραφή μου».

Σχετικά με το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, αποδέχεται πως είναι πράγματι εκείνος που αποτυπώνεται στο βίντεο, αλλά ισχυρίζεται πως αυτό που φαίνεται ως μόριο είναι στην πραγματικότητα «ο αντίχειρας του αριστερού μου χεριού».

«Απλώς ακολούθησα την κοπέλα από απόσταση, επί 400 μέτρα, μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και μετά έφυγα» αναφέρει και ισχυρίζεται πως οι γονείς του τον έχουν στείλει σε ψυχολόγο για να φανεί ο λόγος για τον οποίο το έκανε.

Ακόμη, διαψεύδει και ότι είπε στους αστυνομικούς πως «έχει ένα “βίτσιο”» και διαμαρτύρεται για την κάλυψη της υπόθεσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Έχει ακουστεί σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ ότι τάχα δήλωσα ότι έχω “βίτσιο” με τις ωραίες γυναίκες και θέλω να τις παίρνω από πίσω, ενώ κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πουθενά στη δικογραφία. Έχει ακουστεί ακόμη ότι ομολόγησα τις πράξεις μου, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Βρίζουν εμένα στο Facebook, τον αδελφό μου, τον ξάδερφό μου, που έχει παρόμοιο όνομα, τον δικηγόρο μου και όλους όσοι νομίζουν ότι εμπλέκονται με εμένα. 

Έχω δεχθεί πάνω από 2.500 εξυβριστικά και απειλητικά της ζωής μου μηνύματα, μέχρι να καταφέρω να κλείσω προσωρινά τον λογαριασμό μου.

Έχουν γράψει με σπρέι σε διάφορα σημεία της περιοχής για εμένα. Και όλα αυτά επειδή ανέβηκε στο Facebook το άλλο επίμαχο βίντεο, για το οποίο έχω παραπεμφθεί για να δικαστώ μαζί με άλλες τρεις περιπτώσεις στο αυτόφωρο, επειδή εκείνη νόμιζε ότι είδε το μόριό μου από το βίντεο» αναφέρει και επιρρίπτει ευθύνες στη νεαρή από τη Νέα Σμύρνη που ανήρτησε το βίντεο χωρίς «να αναλογιστεί τις συνέπειες».

«Έκτοτε η κοπέλα, που πλέον είναι πασίγνωστη εξαιτίας της παράνομης δημοσιοποίησης του βίντεο, έχει αποκτήσει πολλούς ακολούθους (followers) στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά, όσον αφορά εμένα, με έχει εκθέσει, τόσο εκείνη όσο και κάποιες από τις υπόλοιπες παθούσες με τις πάρα πολλές συνεντεύξεις τους στην τηλεόραση και αλλού, ώστε έχω ήδη καταστραφεί για όλη μου τη ζωή. Χωρίς να έχω δικαστεί, έγινα σάτυρος όλων των περιστατικών της περιοχής και βιαστής» καταλήγει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X