Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Μητέρα καταγγέλλει παρενόχληση της 16χρονης κόρης της από τον 22χρονο

Νέα Σμύρνη: Μητέρα καταγγέλλει παρενόχληση της 16χρονης κόρης της από τον 22χρονο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης από τον 22χρονο που κατηγορείται ότι ακολούθησε με το μόριό του έξω, μία 25χρονη κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, μία μητέρα κατήγγειλε ότι η ανήλικη κόρη της αναγνώρισε στο πρόσωπο του νεαρού, τον άνθρωπο που την παρενόχλησε πριν από ένα-ενάμιση μήνα.

Όπως κατήγγειλε, η 16χρονη κόρη της είχε βγει για βόλτα ένα μεσημέρι στο Αιγάλεω στην περιοχή «Μπαρουτάδικο», όταν ξαφνικά σταμάτησε ένα αυτοκίνητο δίπλα της.

«Η κόρη μου, νόμισε ότι κάποιος ήθελε να την ρωτήσει κάτι. Ξαφνικά ο οδηγός, της έδειξε με το κινητό του φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα. Το μόνο που πρόλαβε να του πει ήταν “τι κάνεις μέρα-μεσημέρι;”. Με την αντίδρασή της, εκείνος έφυγε αμέσως και δεν πρόλαβε να κρατήσει τα στοιχεία της πινακίδας του αυτοκινήτου», τονίζει η μητέρα.

Σε ερώτηση για το αν θα προχωρήσει σε καταγγελία στις αρχές, η μητέρα είπε ότι παρόμοιο περιστατικό έχει ξαναγίνει και το κατήγγειλε στην αστυνομία η κόρη της χωρίς όμως να γίνει κάτι.

Συμπλήρωσε δε, πως η κόρη της τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες των τελευταίων ημερών στο διαδίκτυο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X