Κοινωνία

Σοκ με νεκρό βρέφος στα σκουπίδια – Συνελήφθησαν οι γονείς

Σοκ με νεκρό βρέφος στα σκουπίδια – Συνελήφθησαν οι γονείς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νεκρό βρέθηκε βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Live News το μωρό είχε δολοφονηθεί από τους γονείς του οι οποίοι συνελήφθησαν.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μετά τη γέννηση του βρέφους οι γονείς, οι οποίοι φέρονται να είναι από την Ασία, το πέταξαν στα σκουπίδια.

Oi γονείς  εργάζονται το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι γονείς είναι αλλοδαποί και όπως πιθανότατα καταγγέλθηκε το βρέφος λίγο μετά την γέννησή του εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών και βρήκαν τον χώρο μέσα στα αίματα και διαπίστωσαν από τις κάμερες ότι ο πατέρας του μωρού το πήρε και το πέταξε σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο. Έγινε έρευνα στους κάδους απορριμμάτων και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει ήδη το απορριμματοφόρο και είχε πάρει τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης (09/05/2024) στο νοσοκομείο με αιμορραγία. Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος αλλά δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Και οι δυο γονείς μέχρι στιγμής κρατούν κλειστό το στόμα τους και δεν έχει διαπιστωθεί αν το μωρό γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X