Κοινωνία

Νέο περιστατικό με νοσηλεύτρια στην Πάτρα: Έλεγε ότι τα φύλλα οδηγιών των εμβολίων είναι κενά

Νέο περιστατικό με νοσηλεύτρια στην Πάτρα: Έλεγε ότι τα φύλλα οδηγιών των εμβολίων είναι κενά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αναφορά στον εισαγγελέα έκανε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» σχετικά με δηλώσεις νοσηλεύτριας κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, η οποία υπηρετεί στο φαρμακείο του νοσοκομείου, προέβη σε δημόσιες δηλώσεις για τα εμβόλια και τις παρενέργειές τους. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε πως τα φύλλα οδηγιών των εμβολίων είναι κενά.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του tempo24, η υπόθεση με τις δηλώσεις της συγκεκριμένης νοσηλεύτριας φαίνεται πως παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς η διοίκηση του νοσοκομείου κίνησε διαδικασίες και κατέθεσε αναφορά στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, διαστάσεις έχει πάρει και άλλη υπόθεση νοσηλεύτριας, πάλι από την Πάτρα, η οποία φέρεται να επέκρινε συγγενή ασθενούς στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας επειδή έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, όταν η νοσηλεύτρια είδε το πιστοποιητικό εμβολιασμού γυναίκας που συνόδευε τον καρκινοπαθή πατέρα της, της είπε : «Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δύο – τρία χρόνια θα είστε και εσείς εδώ».

Όπως αναφέρει το προαναφερθέν μέσο ενημέρωσης, έχει ήδη δοθεί εντολή να εντοπιστεί η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια και να κληθεί σε απολογία. Την σχετική εντολή έδωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X