Κοινωνία

Ο Αχιλλέας Μπέος έριξε “πόρτα” στη Γιάννα Αγγελοπούλου – Αρνήθηκε τη βοήθεια που πρόσφερε στην πόλη

Ο Αχιλλέας Μπέος έριξε “πόρτα”  στη Γιάννα Αγγελοπούλου – Αρνήθηκε τη βοήθεια που πρόσφερε στην πόλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τον δήμαρχο Βόλου επικοινώνησε  η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θέλοντας να στηρίξει τον Βόλο και να προσφέρει στους κατοίκους της πόλης νερό και φαγητό. Ο δήμαρχος όμως ενώ την ευχαρίστησε για την προσφορά της, της έριξε “πόρτα” και είπε να μην στείλει βοήθεια στον Βόλο, σύμφωνα με το magnesianews. gr.

«Χθες (σ.σ.προχτές) μου τηλεφώνησε η Γιάννα Αγγελοπούλου για να στείλει νερό και τροφή. Της είπα και το παίρνω πάνω μου ότι ο Βόλος, επειδή έχει περάσει πολλές δυσκολίες, έφυγε η φουρτούνα, τα δύσκολα και δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή, σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας, ούτε νερό, ούτε τροφή.

Αυτό το χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας στην Καρδίτσα, στη Λάρισα, στο Νότιο Πήλιο. Και σε όλους τους φίλους μου επιχειρηματίες είπα το ίδιο. Εμείς είμαστε περήφανος λαός εδώ στον Βόλο, θα βρούμε τα πατήματά μας, εγώ θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στον κόσμο, δίπλα σε κάθε συνοικία και θα καλύπτω τις άμεσες ανάγκες και προτεραιότητες», είπε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Γνωστός παιδίατρος στον Βόλο επισημαίνει τι πρέπει να προσέχουν οι κάτοικοι των περιοχών που πλημμύρισαν, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν εμφανιστεί πολλά κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε παιδιά ακόμα και μέσα στις τελευταίες 24 ώρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X