Κοινωνία

Ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί και ήθελε να κάνει οικογένεια

Ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί και ήθελε να κάνει οικογένεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι ώρες περνούν και οι ελπίδες «σβήνουν» για τον 31χρονο σμηναγό Στάθη Τσιτλακίδη τον κυβερνήτη του μοιραίου Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη ανοιχτά της Ανδραβίδας. Παρά τις αγωνιώδεις και οργανωμένες έρευνες να εντοπιστεί ο σμηναγός, οι προσπάθειες μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες.

Την ίδια ώρα, στο χωριό του στο Γρανίτη Νευροκοπίου, στη Δράμα, συγγενείς και φίλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον σμηναγό, ο οποίος μάλιστα όπως λένε, είχε αρραβωνιαστεί και σύντομα σκόπευε να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του. Ο ίδιος ήθελε πολύ να αποκτήσει οικογένεια. 

Ο πρόεδρος της κοινότητας Γρανίτη, Χαράλαμπος Παϊσίδης ανέφερε ότι ο Στάθης ήταν άριστος μαθητής και το όνειρό του ήταν να πετάει στους αιθέρες: «Ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί. Άριστος μαθητής, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος, αυτό ήθελε να κάνει, να πετάει», ανέφερε μιλώντας στο Star.

«Όλοι θα ήθελαν να έχουν ένα παιδί σαν τον Στάθη, να είναι περήφανοι. Η επιλογή του ήταν να γίνει πιλότος. Ήταν άριστος μαθητής, μπορούσε να πάει σε όποια σχολή ήθελε, όμως εκείνος ήθελε να γίνει πιλότος. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια, δυστυχώς δεν πρόλαβε» ανέφερε ένας φίλος της οικογένειας, ενώ μια φίλη συμπλήρωσε: «Ο Στάθης είναι από τα καλύτερα παιδιά. Χαμογελαστός, κοινωνικός, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X