Κοινωνία

Οδηγός ΚΤΕΛ τραμπουκίζει μαθητή που δεν φοράει μάσκα – Εξοργιστικό βίντεο

Οδηγός ΚΤΕΛ τραμπουκίζει μαθητή που δεν φοράει μάσκα – Εξοργιστικό βίντεο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια λεκτική επίθεση άνευ προηγουμένου δέχτηκε μαθητής από οδηγό των ΚΤΕΛ Χρυσούπολης γιατί δεν φορούσε μάσκα. Το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε από άλλον επιβάτη.

Η επίθεση έχει καταγραφεί σε βίντεο που κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί οργή για το πως φέρθηκε ο οδηγός στον μαθητή.

Το βίντεο δημοσίευσε ο Focus Fm και δείχνει τον οδηγό να κινείται προς την πίσω πλευρά του πούλμαν και να απειλεί τον μαθητή.

«Είσαι μάγκας ρε; Βάλε τη μάσκα. Βάλ’ την, με τις κλωτσιές θα σε πετάξω. Δώσε την σχολική σου κάρτα αγόρι μου. Θα σου μιλάω και θα με γράφεις; έχεις τόσο δυνατό στυλό;», λέει αρχικά.

Ο μαθητής απαντά ότι φόρεσε τη μάσκα αλλά μόνο μία φορά δεν την έβαλε, με τον οδηγό να του απαντά: «Μία φορά; Στο πρακτορείο δεν σου είπαν να την βάλεις; Από το πρακτορείο μέχρι εδώ σου κατέβηκε η μάσκα;».

Με τον μαθητή να επιμένει ότι την έβαλε, ο οδηγός συνεχίζει: «Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες, θα σου πω εγώ αν έβαλες μάσκα».

Ο οδηγός, μάλιστα, ακούγεται να φοβερίζει τον μαθητή, σημειώνοντας πως «εγώ δεν είμαι καθηγητής, δεν έχω παιδεία και διδακτορικά» και του παίρνει τη σχολική κάρτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X