Κοινωνία

Οι Αντετοκούνμπο έκαναν… unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη!

Οι Αντετοκούνμπο έκαναν… unfollow τον Αλέξανδρο Κοψιάλη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήταν στις αρχές Ιανουαρίου όταν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ο «influencer – youtuber» Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωναν το μεγαλύτερο giveaway που έχει υπάρξει στο ελληνικό Instagram.

Μόνο που από σήμερα (21.01.2022) και μετά τα όσα προκλήθηκαν από τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο διαγωνισμός για το πλήρως ανακαινισμένο σπίτι με θέα την Ακρόπολη αφορά ΜΟΝΟ τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

«Από εδώ και στο εξής το GIVEAWAY για το σπίτι στην Αθήνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά» ήταν ο μήνυμα που ανέβηκε στο Instagram των Antetokounbros.

Νωρίτερα και ενώ το hashtag #cancel_Kopsiali «σάρωνε» στο twitter, πολλοί ήταν εκείνοι που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να… πάρει αποστάσεις από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Και τα νέα… έφτασαν στο Μιλγουόκι.

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, με stories στο Instagram ανέφερε: «όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό στην οικογένεια η οποία μας έχει κάνει μόνο περήφανος σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο διότι το όνομα των παιδιών, που δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα σε λέξη βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας του ότι μπλέχθηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά διότι θα ήταν άδικο προς όλους όσους έχουν λάβει συμμετοχή από το προφίλ των παιδιών».

Μάλιστα, καταλήγοντας τόνισε ότι «όσον αφορά για τα υπόλοιπα θέλω να κάνετε υπομονή 24 ώρες και με το που κατέβουν αυτά τα στόρι θα επανέλθω».

https://youtu.be/ZDkM8gk_kdI

Το #cancel_Kopsiali «γέμισε» το twitter καθώς οι χρήστες αντέδρασαν στα σχόλια του Αλέξανδρου Κοψιάλη για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσαλονίκη αλλά περισσότερο γιατί έκανε like σε πολλά ομοφοβικά και απολύτως ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας.

https://youtu.be/9wj2FfgCOBs

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X