Κοινωνία

Παναττική στάση εργασίας κήρυξε η ΑΔΕΔΥ

Παναττική στάση εργασίας κήρυξε η ΑΔΕΔΥ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παναττική στάση εργασίας την Δευτέρα από τις 12 έως τη λήξη του ωραρίου αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις δικαστικές πρόσφυγες του Υπουργείου Εσωτερικών κατά των αποφάσεων Ομοσπονδιών για απεργία – αποχή από την αξιολόγηση.

Την ίδια ώρα η ΑΔΕΔΥ προγραμματίζει συγκέντρωση στο κτήριο 5 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου συζητούνται οι πρόσφυγες του ΥΠΕΣ, με στόχο να κηρυχθούν παράνομες οι απεργίες – αποχές των Ομοσπονδιών.

Όπως και να ‘χει, η επίθεση της κυβέρνησης εναντίον της ΑΔΕΔΥ ειδικά για την αξιολόγηση, ήταν -σε πολλούς- αναμενόμενη, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ο Μ. Βορίδης είχε στραφεί ξεκάθαρα εναντίον τους για αυτή τους την στάση.

Στο μεταξύ, εκτός από τις προσφυγές προσφυγές του υπουργού Εσωτερικών κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ)και της ΠΟΕΔΗΝ, η εκδίκαση των οποίων θα γίνει στη 1.00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα γίνουν ανάλογες προσφυγές και κατά άλλων ομοσπονδιών και Ενώσεων.

Ηδη απεργία – αποχή στην αξιολόγηση έχουν κηρύξει η ΟΛΜΕ, η ΟΣΕΑΔΕ και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X