Κοινωνία

Πατέρας 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε: Δεν βούτηξα γιατί έχω άσθμα

Πατέρας 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε: Δεν βούτηξα γιατί έχω άσθμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι αδιανόητο. Ο πατέρας έβλεπε το παιδί του να πνίγεται, αλλά δεν βούτηξε στη θάλασσα να το σώσει γιατί έχει άσθμα. Ο ίδιος  είπε ότι είχε φορέσει σωσίβιο στο κοριτσάκι για να κολυμπήσει, ενώ είχε μπει κι αυτός στη θάλασσα. Όταν όμως  ξαφνικά το παιδί γλίστρησε από το σωσίβιο και έφτασε σε βάθος έξι μέτρων, σε εκείνον ήταν αδύνατο να βουτήξει για να το τραβήξει προς τα πάνω, όπως είπε, αποδίδοντας την αδυναμία του σε πρόβλημα άσθματος που αντιμετωπίζει.

Η 6χρονη είχε εντοπιστεί χθες από ψαροντουφεκά, κάτω από μια βάρκα. Ο άνδρας της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα.

Αφού η ανήλικη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ενημέρωση του Λιμενικού αναφέρει:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 6χρονο αλλοδαπό κορίτσι, στην παραλία Καλαμακίου Σαρωνικού κόλπου Ισθμίων. Η ανωτέρω εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια η 6χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X